Detail projektu

Úkol: Správce kuličkového nákupního portálu
Počet kreditů: 50
Zadavatel projektu: info(z)kulicky.com

Podrobnosti projektu

K čemu slouží nákupní portál?

Na adrese http://nakupy.kulicky.com jsou odkazy na různé eshopy či služby. Pokud někdo z hráčů nakoupí přes odkaz na těchto stránkách, náš svaz dostane provizi. Hráči tak mohou svůj sport podpořit tím, že peníze, které by stejně vydali, vydají v některém z partnerských obchodů. Navíc zde jsou i nabídky na slevy jako např. Slevomat a také nějaké možnosti jak si vydělat - i toto jsou cesty, jak náš sport může získat provizi.

Co bude vaše práce?

Naplňování portálu novými nabídkami, správa těch existujících (občas se mění např. odkaz nebo je třeba smazat některé špatně fungující partnery), po přidání nových nabídek zaslání krátké zprávy do fóra, aby kuličkářská veřejnost byla informována o nových možnostech. Jednou za pár měsíců byste měli prohlédnout statistiky a "odhalit" partnery, u kterých je podezření, že jim špatně funguje script, který počítá provize. Toto lze udělat velmi snadno, potřebné know-how předám osobně.

Jak to přesně funguje?

Na interentu existuje velké množství tzv. affiliate programů (v češtině se používá výraz partnerský program) - tyto programy byste měli vyhledávat, zaregistrovat se do nich a přidat na stránky. Po registraci získáte odkaz, přes který když někdo nakoupí (využije slevy, vydělá peníze), náš svaz dostane provizi.

Co potřebujete umět?

Pro vyhledávání nových partnerských programů stačí běžná schopnost práce s vyhledávačem. Následné registrace nejsou nic jiného než vyplnění online formuláře. Přidání na stránky lze řešit dvojím způsobem - pokud ovládáte HTML, dám vám FTP přístup a můžete klasicky editovat zdrojový kód stránky. Pokud HTML neovládáte, mohu vám naprogramovat jednoduchý redakční systém - potom byste nové partnery vložili na stránky pomocí formuláře (stejně, jako třeba přidáváte na stránky ČKS nový turnaj nebo posíláte zprávu do diskusního fóra).

Podtrženo a sečteno - je třeba běžná práce s internetem a znalost HTML neurazí, nicméně není nutná.

Jaký je očekávaný rozsah práce?

Tento projekt předpokládá časovou náročnost cca 2 hodiny každý měsíc. Před začátkem projektu bude potřeba se krátce setkat pro zaškolení (není pro mě problém se zastavit na turnaji kdekoliv v ČR, takže není nutné, abyste byli z Prahy či okolí), proto bych preferoval zájemce, kteří by se tomu věnovali alespoň několik měsíců. Odměna 50 kreditů je myšlena za každý měsíc práce (cca 2 h) - takže pokud si vezmete projekt na starost dlouhodobě, získáte 600 kreditů ročně.

Vykonání úkolu

Máte chuť pustit se do tohoto úkolu? Vaše aktivita je velmi vítána! Následujte prosím tyto 3 jednoduché kroky:

Nemáte-li hráčský účet, požádejte o jeho vytvoření vedení svého klubu, popř. některého z členů výkonného výboru.

Zpět na přehled projektů




Nejbližší turnaje

18.05.2024
Bedihošť
18.05.2024
Struhařov
19.05.2024
Mirošovice
19.05.2024
Zastávka
25.05.2024
Struhařov

Kompletní přehled


Náhodná fotografie

Náhodná fotografie

Přejít do fotogalerie